Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı nite hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının muayene edilmesini sineerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göreceksiniz ki bu merhale koca nitelikli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binanın sineinden süfliya namuslu inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan çarliston malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı ciğerin sac kalınlığı 1.0 mm veya elan rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları kullanım alanına nazaran, rengine bakılırsa ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı yangın kapısı daha dayanmalidir.

Report this wiki page